DOĞU KARADENİZ-BATUM TURU

Tur Türü

Tur Hakkında

OTOBÜSLÜ
✨DOĞU KARADENİZ TURU
☘️6 GECE 7 GÜNDÜZ (6 GECE KONAKLAMALI)☘️

📢 FİYAT : 14.500 TL DEN BAŞLAYAN FİYAT SEÇENEKLERİ İLE

📢 TARİH : 2-9 HAZİRAN
Diğer tarih seçenekleri
12 /19 TEMMUZ
9/16 AĞUSTOS
6/13 EYLÜL
☘️KARADENİZ ‘DE AYAĞINIZIN DEĞMEDİĞİ YAYLA KALMASIN.
☘️BOL YAYLA, BOL OKSİJEN VE BOL HORONLU BU TURU KAÇIRMAYIN.

HANGİ ŞEHİRLERE GİDECEĞİZ✨
☘️ AMASYA ☘️ SAMSUN ☘️ ORDU ☘️ GİRESUN ☘️ TRABZON ☘️ RİZE ☘️ GÜRCİSTAN batum
☘️ GÜMÜŞHANE
☘️ SİVAS
☘️ KAYSERİ

✨NERELERİ GÖRECEĞİZ✨
👉FERHATLA ŞİRİNİN SU KANALLARI 👉SAMSUN 👉BANDIRMA VAPURU 👉 BOZTEPE 👉SÜMELA MANASTIRI 👉UZUNGÖL 👉 LUSTRA VE KARESTER YAYLALARI 👉 SERA GÖLÜ 👉 AYDER YAYLASI 👉ZİL KALE 👉 PALOVİT ŞELALESİ ,BADARA YAYLASI 👉ŞİMŞİR ORMANLARI 👉 ÇİNÇİVA KÖYÜ 👉ŞEN YUVA KÖPRÜSÜ 👉 ZİPLİNE BİNME İMKAN bu👉ÇEÇEVA ÇAY BAHÇELERİ 👉 HAMSİ KÖYDE SÜTLAÇ YEME İMKANI 👉ZİGANA GEÇİTİ 👉SİVAS KONGRE BİNASI…
💃BOL EĞLENCELİ,TULUMLU, HORONLU VE YÖRESEL YEMEKLERİ TATMA İMKANLARIYLA…

📌Siz değerli misafirlerimizi saat 18 .00 da toplanma noktasından alıp, gerekli molalar verilerek
Antalya,Burdur, Afyon, Polatlı,Ankara , Çorum,Amasya geliriz.
1. GÜN : Sabahın ilk saatlerinde Amasya da alacağımız güzel bir kahvaltıdan sonra Amasya’yı gezmeye başlarız.Şehzadeler Şehri olan bu tarihi şehirde; Yeşilırmak Nehrinin büyüleci manzaraları arasında , yılın her mevsimi kendine çeken Yalıboyu Evleri’ni fotoğraflayarak , Harşena Dağına oyulmuş görkemli Kaya Mezarlarının yanısıra, Ferhat ve Şirin efsanesinin simgesi olan Roma Dönemi Su Kanallarını da gezip, Amasya kalesi , II Beyazıt Külliyesi , Minyatür Amasya Müzesi, Şehzadeler Müzesi, Şehzadeler Parkını da görerek ,buradaki gezimizi tamamlayıp, Samsun’a geçeriz. Cumhuriyet Anıtı fotoğraf çekimi için verilecek mola sonrasında; Gazi Müzesi’ni ziyaret eder, Bandırma Vapuru’ na geçer ve burayı gezeriz. Buradaki molamızın ardından; Terme yolu üzerinden, Ordu’ya doğru yola çıkarız. Ordu’ya ulaştığımızda Ordu’yu kuşbakışı izleyeceğimiz Boztepe’ye Teleferikle çıkarken, çekeceğimiz fotoğraflar sonrasında (teleferik-ekstra) vereceğimiz serbest zaman da bu güzel manzara eşliğinde çaylarımızı yudumlayıp sonrasında aracımızda yerlerimizi alarak, yolumuza devam edip konaklama için, otelimize geçeriz. Konaklama Ordu.
2. GÜN : Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, Giresun kalesine çıkarak o eşsiz manzara eşliğinde fotoğraflarımızı alırken manzara karşısında çaylarımızı yudumlarız verilen serbest zamanın ardından fındık alışverişimiz için Çotanak fındık fabrikasına geceriz, sonrasında aracımıza biner, Trabzon’a doğru yola çıkarız. Yaklaşık 3 saatlik bir yolculuktan sonra Trabzon’ a ulaşırız. Günümüzde müze olarak kullanılan ve cami olarak ibadete açık olan Ayasofya Camii ‘ni gezer, ardından Trabzon Gümüş ve Telkârisi hakkında bilgi alır, alışverişlerimizi yaparız. Buradaki alışverişlerimizi tamamladıktan sonra öğlen yemeği için serbest zaman veririz. Ardından İyidere’ye doğru yolculuğumuz başlar, yolculuğumuz sırasında yol güzergahında bulunan sürmene bıçak atölyesini ziyaret eder, bıçak yapımı izleriz. Dileyen misafirlerimiz bıçak alışverişi yapar, buradaki serbest zaman sonrasında yine yol güzergahında bulunan çay fabrikası ve çay bahçesini ziyaret eder,çay yapımını izler ve çay bahçesinde yöresel kıyafetleri giyip güzel fotolar çekme fırsatı buluruz. Çay fabrikası ziyaretimizin ardından bu güzel günü tamamlar konaklamak için otelimize geçeriz. Konaklama .İyidere
3. GÜN : Sabah otelden alınan kahvaltı sonrası bizi bekleyen minibüsler ile, Lustra ve Karester yaylalarına çıkarız. Trabzon’un en gözde yaylalarından biri olan bu yaylalarda doğanın tadını çıkartır, buradan güzel fotoğraflarla ve güzel anılarla Uzungöl’ e döneriz. Uzungölde serbest zaman verip, çevre gezisi yaptıktan sonra,meşhur Rize Bezi Dokuma Atölyesini ziyaret edip alışverişlerimizi yaptıktan sonra, Sera Gölü’nü ziyaret eder, sonrasında Fırtına Vadisi’ne geçer, Zıpline (ekstra)için verilen molamızın ardından, konaklama yapacağımız Çamlıhemşin’e geliriz.
4. GÜN : Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası; bizi bekleyen dolmuşlarla eşsiz doğa harikası olan tüm gün yayla gezilerine başlarız. Taş Köprü’ye geçer ve fotoğraf molaları sonrasında; Çinçiva Köyü, Şenyuva Köprüsü, Zil Kale, Palovit Şelalesi’ni görür buradan 2150 m. rakımda olan Gito ve Badara Yaylalarına çıkarız. Bol oksijen aldığımız birbirinden özel doğa manzarası olan yayla turumuzun sonuna gelmeden Şimşir Ormanlarını da görür ve bir başka güzellik olan diğer yaylalara geçeriz. Günümüzün ikinci kısmında, İlk olarak Aşağı Kavrun ve Yukarı Kavrun yaylalarına çıkar, burada buz gibi akarsuların olduğu yaylada organik sütlerimizi içer, sütlaçlarımızı yer, güzel vakit geçirdikten sonra minübüslerle ,eğlenceli yolculuğumuzun ardından , Hüser Yaylasına geçeriz. Bir yandan, Bulut denizlerini göreceğimiz bu muhteşem manzarayı izlerken, diğer bir yandan da, salıncakta sallanarak, bulutların üzerinde vereceğimiz birbirinden eşsiz fotoğraf karelerini de yanımıza alarak, Ayder yaylasına geliriz. Burada Gelin Tülü şelalesini görüp, serbest zaman veririz.Konaklama Çamlıhemşin
5. GÜN : Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, aracımızdaki yerlerimizi alır ve Borçka ‘ya doğru yola çıkarak, burada bizi bekleyen minibüslere biner ve Karagöl Tabiat Parkına hareket ederiz. Heyelanlar sonucunda oluşmuş olan Dünyada eşi benzeri olmayan bu Doğa harikası göl de vereceğimiz serbest zaman akabinde, Gürcistan’ a geçmek için Artvin güzergahına devam ederek Sarp Sınır Kapısına geliriz. Gürcistan sınırından sonrası Batum’a geçeriz. Botanik Park-Orta Cami-Medea Anıtı-Posedion Heykeli-Avrupa(Piazza) Meydanı-Ortadoks Kilisesi-Tiyatro Binasını gezeriz. Verilen serbest zaman sonrası tekrar sınır kapısına gelir ve Türkiye tarafına geçeriz. Buradaki gezimizi tamamlayarak konaklama yapacağımız Hopa’ya geçeriz.
6. GÜN : Sabah kahvaltıdan sonra yola çıkarız. Hopa ‘dan Maçka’ya geçerek, Altındere Vadisi’nde bulunan Sümela Manastırı’nı gezer, tarihin ve doğanın kucaklaştığı bu yerde serbest zaman veririz. Daha sonra Sütlacıyla ünlü Hamsiköy’e geçer, sütlaçlarımızı yedikten sonra Zigana Geçitini geçerek, Gümüşhane’ye gelinir,yol güzergahında bulunan köme alışverişimizi de yaptıktan sonra yola devam ederek Sivas’a gelir ve konaklama yapacağımız otelimize geçerek akşam yemeğini otelimizden alır, konaklamamızı yaparız.
7. GÜN : Otelden alınan Kahvaltının ardından yola çıkarak,Sivas gezimize başlarız. Çifte Minareli Medrese, Ulu cami, Buruciye Şifahanesi ve Kongre binası’nı ziyaret eder, Kayseri’ye yola çıkarız. Cumhuriyet Meydanı Kapalı Çarşı’da verilen serbest zamanın ardından gezilerimizi tamamlamış olur ve dönüş yoluna geçeriz.
Güzel bir turumuzu daha; güzel anılar ve güzel arkadaşlıklarla tamamlamış oluruz ve Aksaray, Konya üzeri Antalya’ya dönmek üzere yola çıkarız.

♦️YÖRESEL YEMEK TATMA İMKANI ♦️BOL EĞLENCE, HORON VE TULUMLU BİR GEZİ
✅FİYATA DAHİL OLANLAR
♦️Seyahat Sigortası
♦️Milli park girişleri
♦️Araç içinde su ikramı
♦️Otelde Alınan Akşam Yemekleri
♦️Otelde alınan sabah kahvaltıları ♦️6 gece otel Konaklama
♦️Ulaşım
♦️Rehberlik Hizmeti
♦️Yesar Tur refakatı
❌FİYATA DAHİL OLMAYANLAR
❌Müze ve Ören yeri girişleri
❌Öğle yemekleri ve yemeklerde alınan içecekler
❌İlk gün sabah kahvaltısı
❌Şahsi Harcamalar
❌Yaylalara çıkış minübüs ücretleri ❌Yurtdışı çıkış harcı
❌Gürcistan araç ücreti
❌Tur programı haricinde doğacak extra harcamalar

Not: Tur rehberi ve Acenta yukarıda belirtilen tur programında HAVA KOŞULLARI ve İKLİM DURUMUNA göre tur programında sıra değişikliği ve program değişikliği yapma hakkına sahiptir. Kesinleşen rezervasyonlarda; tur tarihinden 2 ( iki ) gün önce, sizlerle iletişime geçilerek, tur detay bilgileri ile birlikte, alınış saati, alınış yeri, araç plakası, oturma planı ve rehber bilgisi ve hakkında, kurulacak whatsapp grubundan yazılı olarak bilgilendirme yapılır.
HATIRLATMALAR !!!
**Kayıt yaptırırken TC Numaranızı
**Bineceğiniz Durağı
**Telefon numaranızı; yetkilimize bildirmeyi unutmayınız …
** Hiç kimseye koltuk garantisi ve sabit koltuk verilmemektedir
** Turumuz alınış noktalarımızdan hareket edecek olup katılımcılarımıza turdan 1 gün önce kayıtlı telefon numaraları aranarak biniş saatleri verilecektir
——MÜZE KARTI ALINMASI TAVSİYEDİR——

Not: Gürcistan geçişlerde sadece T.C. Nüfus Cüzdanı veya PASAPORTGEÇERLİDİR. Başka kimlik kartları GEÇERSİZDİR. T.C. Nüfus Cüzdanı10 yılı geçmiş, kenarları eskimiş, yıpranmış, deforme olmuş, fotoğraf şu anki halden farklı görünümde olması vb sebeplerden ötürü Gürcistan geçişlerinde sıkıntılar yaşanabilmektedir. Turumuza katılmak isteyen misafirlerimizin T.C. Nüfus Cüzdanlarını yeniletmelerini öneririz. Yeni T.C. Nüfus Cüzdanına başvuruda bulunmalarını eğer yeni T.C. Nüfus Cüzdanı tur zamanına kadar yetişmezse mevcut / eski T.C. Nüfus Cüzdanını üzerindeki mühür deforme olmadan kaplama yaptırmalarını ve koruma kartlıklarında muhafaza etmelerini öneririz. Varsa eğer her ihtimale karşı tura katıldıklarında PASAPORTlarını da önlem amaçlı almalarını öneririz.
– T.C. Nüfus Cüzdanının yukarıda bahsi geçen durumlardan dolayı kaynaklanabilecek sorunlardan KATILIMCI sorumludur. Bu konuda acentemiz buradan ve telefonda ya da yüz yüze yapılan görüşmelerde bilgilendirme yapmış olup SORUMLULUK acentemizde olmayıp KATILIMCININ kendisindedir.
– 0-18 yaş arası katılımcıların tura sadece annesi ile katılıyor olması durumunda babanın noterden anneye noter onaylı muvafakatname vermesi ZORUNLUDUR. Nüfus Cüzdanlarının fotoğraflı olması ŞARTTIR. yukarıda bahsi geçen durumlardan dolayı kaynaklanabilecek sorunlardan KATILIMCI sorumludur
* YESAR TURİZM OLARAK; BOL KEYİFLİ ve GÜZEL ANILARLA DOLU TURLAR DİLERİZ
#karadenizturlari
#yesartur

Değerlendirmeler

Henüz Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

  • Kalite
  • Lokasyon
  • Olanaklar
  • Servisler
  • Ücret

Tur Bilgileri

Tur Kapasitesi

50

Yaş Sınırı

+10

Tur Lokasyonu

Fırsatlar