DOĞU EKSPRESİ ile VAN KARS ERZURUM ( YENİYIL’a özel )

Tur Türü

Tur Hakkında

DOĞU EKSPRESİ İLE VAN KARS ERZURUM TURU-
30 ARALIK 2024/ 04 OCAK 2025 – 16.990 TL-ERKEN REZARVASYON FIRSATI 5 GECE 6 GÜN

KREDİ KARTI ( BONUS )’a 3 TAKSİT, NAKİT ÖDEMEDE 500 TL İNDİRİM İMKANI…

( UÇAK GİDİŞ – TREN DÖNÜŞ PULMAN ÇİFT KOLTUK)
Antalya Çıkışlı Doğu Anadolu Turları içerisinde 1 Gece Doğu Ekspresi ile Tren, 1 Gece Van, 2 Gece Kars 1 Gece Erzurum’da otel konaklaması sunduğumuz turlarımızdandır. Ulaşıma gidiş uçak, dönüş tren biletleri dahildir. Doğu Anadolu doğasının eşsiz manzarasına otantik Doğu Ekspresi ile Panoramik olarak eşlik etmemizin yanı sıra, Kars, Ağrı Ani Harabeleri, İshakpaşa Sarayı, Muradiye Şelaleleri, Tuşba Antik Kenti ziyaretlerimiz de turumuza dahildir. Aynı zamanda 4 sabah kahvaltısı, 3 akşam yemeği, profesyonel rehberlik hizmetlerimiz de gezi ücretine dahildir. Eşsiz Doğu Anadolu doğasına Doğu Ekspresi ile unutulmaz anlara tanıklık ediyoruz.
5 GECE 6 GÜN (4 GECE OTEL – 1 GECE TREN KONAKLAMASI pulman )
GEZİ PLANI -Antalya.dan .van.a uçakla, akdamar tuşba antik kent.van müzesi Meşhur Van kedi evini görüp ardından gümüş işçiliği olan savat sanatını atölyesi .muradiye şelalesi .dogubeyazıt ishakpaşa sarayı.ıgdır tuz mağarası Kars .ani harabeleri .çıldır gölü .kars merkez .kafkas gecesi .sarıkamış kayak merkezi .Erzurum .dogu ekaspresi .Ankara .anıtkabir .ulucanlar .hamamönü Antalya.ya uçakla dönüş
YARIM PANSİYON
TREN & UÇAK BİLETİ DAHİL !
1. GÜN : Siz değerli misafirlerimizle ANTALYA havalimanında SunExpres kontuarı önünde saat 07:00’da buluşup bilet ve bagaj işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra 08:05 da Antalya’dan hareket edecek uçağımıza yerleşerek 10.20 ’de Van’a varış.(Uçuş saatleri hava şartları veya havayolu kaynaklı değişiklik gösterebilir.) Van’a varışımız sonrası bizi bekleyen aracımıza yerleşerek meşhur Van kahvaltısı için restaurantımıza hareket. (ekstra). Kahvaltı sonrası Van’ın Gevaş ilçesinde ki Halime Hatun Türbesini görüp, meşhur Akdamar’a keyifli bir tekne yolculuğu yapıyoruz. (ekstra) Dış yüzeyindeki İncil ve Tevrat konulu kabartmaları ile dikkat çeken Akdamar Kilisesi’ni gezip, adada bir gezinti yapıyoruz. Tekne ile Gevaş’a dönüş. Eski Van şehrini ve burada bulunan Van müzesini . Tuşba Antik Kenti’ni geziyoruz. Meşhur Van kedi evini görüp ardından gümüş işçiliği olan savat sanatını izliyoruz sonrasında alışveriş imkanı. Ardından otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama Van’daki otelimizde.
https://ruaworldhotel.com/
Sabah Kahvaltısı : Restaurantta alınacaktır. Ekstradır.
Akşam Yemeği : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.

2. Gün
MURADİYE ŞELALESİ –DOĞUBEYAZIT – İSHAKPAŞA SARAYI – KARS

Otelde yapacağımız kahvaltı sonrasında Doğubayazıt – Çaldıran yolunu takip ederek Muradiye Şelalesi’ne gideceğiz. Şelalenin fotoğraflanması ve serbest zaman. Ardından birçok efsaneye konu olmuş Ağrı Dağı manzarası eşliğinde İshakpaşa Sarayı’na gidiyoruz. İshakpaşa Sarayı’nı rehberimiz ile gezerken muhteşem taş işçiliğine hayran kalacaksınızIgdır öğle yemeği molası vereceğiz.Dogu beyazıt kaçakcılar çarşısı .Igdır tuz magarası gezimiz bitiminde Kars’ a hareket. Kars’a varışımız sonrası otelimize hareket ediyoruz. Konaklama Kars’taki otelimizde.
Sabah Kahvaltısı : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği : Restaurantta alınacaktır. Ekstradır
Akşam Yemeği : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Konaklama : Kars Park Otel – Kars Kale Otel vb.
3. Gün
ANİ HARABELERİ – ÇILDIR GÖLÜ – ŞEHİR TURU – KAFKAS GECESİ
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Ani harabelerine hareket ediyoruz. Ermenistan sınırımızı çizen Arpaçay’ının dibinde bulunan; Ermeni ve Selçuklu kültürüne ait anıtsal yapılarıyla ünlü kentte; Katedrali, Surp Kirkor ve Surp Pirgiç (Keveli Kilise) Kiliselerini, Menücehr Camini ve Kervan sarayı’nı geziyoruz. Ardından Çıldır Gölü’ ne hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde bulunan peynirleri ile ünlü Malakan ve Yalınçay köylerini panaromik olarak görüyoruz. Gerçek üstü izlenimi veren bu durağımızda yaklaşık 2000 metredeki buz tutmuş Çıldır Gölü’nde dileyen misafirlerimiz kızak turu yapabilirler. (ekstra) Kızakla kayan, cirit oynayan, ata binen ve balık tutan insanları fotoğrafladıktan sonra Kars şehir merkezine hareket. Kars merkezde Kars Kalesi, Taş Köprü, Kars Müzesi ve Alexander Nevski Kilisesi(Fethiye Cami)’nin rehberimiz eşliğinde gezilmesi akabinde Karsın geniş ve planlı sokaklarında yürüyerek yapacağımız gezimizde Rus dönemi taş yapılarından Vali Konağı, PTT Binası, Ortodoks Kilisesi (Merkez Cami), Demir Köprü, İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu’nu panoramik olarak görüp fotoğrafladıktan sonra otelimize hareket ederek yerleşiyoruz. Akşam yemeği için dileyenlerle Kafkas gecesine katılıyoruz. Konaklama Kars’da ki otelimizde.
Sabah Kahvaltısı : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği : Restaurantta alınacaktır. Ekstradır
Akşam Yemeği : Kars Kaz evinde kafkas gecesi kaz eti menülü eksra yemeğimize gidilecektir (Bu akşam otelde yemek bulunmamaktadır )
Konaklama : Kars Park Otel – Kars Kale Otel vb.
4. Gün
SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ . ŞEHİTLİK ANITI – KATERİNA SARAYI PANORAMİK . YAKUTİYE MEDRESESİ – ÇİFTE MİNARELİ MEDRESE – ERZURUM

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında otelden çıkış işlemlerimizi yapıyor ve Sarıkamış’a hareket ediyoruz. Sarıkamış Şehitleri Anıtı ziyaretimizi yaptıktan sonra Kayak Merkezine gidiyor ve burada bir süre serbest zaman veriyoruz. Dileyenler telesiyej ile 1. zirveye doğru çıkabilir ve sıcak bir şeyler içebilirler. Serbest zaman sonrasında Erzurum’a hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde Çobandede Köprüsü’nü ziyaret edeceğiz. Erzurum’da ilk durağımız meşhur Cağ Kebabı olacak. Öğle yemeğimizden sonra Yakutiye Medresesi ile Erzurum gezimize başlıyoruz. Ardından Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese ve Ulu Cami ziyaretimizi yapacağız. Bu ziyaretlerimizin ardından otantik Erzurum Evinde çay ve kahve molası veriyoruz. Günümüzü meşhur oltu taşı ve bu taştan yapılma eserleri görüp alışveriş yapabileceğimiz Taş Han ziyaretimiz sonrası otelimize hareket. Konaklama Erzurum’daki otelimizde.
Sabah Kahvaltısı : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği : Restaurantta alınacaktır. Ekstradır
Akşam Yemeği : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Konaklama : Bora Park Otel vb.
5. Gün
ERZURUM – TREN GARI TRANSFER
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tren garına hareket ediyoruz. Saat 12:05’de Erzurum’dan hareket edecek olan Doğu Ekspresi’nin pulman vagondaki koltuklarımıza yerleşme. Dileyen misafirlerimiz trenin restoran kısmından faydalanabilirler. Yolculuğumuz yaklaşık 22 saat sürecek. Geceyi trende geçiriyoruz.
Sabah Kahvaltısı : Otelimizde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği : Trenin restaurant kısmından faydalanabilirsiniz.
Akşam Yemeği : Trenin restaurant kısmından faydalanabilirsiniz.
Konaklama : Doğu Ekpsresi PULMAN Kompartmanda
6. Gün
ANKARA’YA VARIŞ-Ankara.ya varışımızla önce kahvaltı molası ,Anıtkabir .ulucanlar cezaevi .Hamamönü gezilerimizin bitiminde .havaalanına hareket
Saat 20.00 hareket edecek Anadolujet uçağı ile Antalya.ya dönüş .Başka bir rotada buluşmak dileklerimizle

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
– Midibüs veya minibüs ile ulaşım
– Gidiş Uçak Bileti
– Doğu Ekspresi Pulman Vagon Bileti
– 4 Gece otel konaklaması
– 4 Sabah kahvaltısı
– 3 Akşam yemeği
– Seyahat sağlık sigortası
– Rehberlik hizmetleri
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
– 1. Gün sabah kahvaltısı
– Akdamar Adası Tekne Ücreti
– Öğle yemekleri
– Kafkas Gecesi Çıldır gölü kızak .
– Müze ve ören yeri giriş ücretleri
– Yemeklerde alınan tüm içecekler

Değerlendirmeler

Henüz Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

  • Kalite
  • Lokasyon
  • Olanaklar
  • Servisler
  • Ücret

Tur Bilgileri

Tur Kapasitesi

42

Yaş Sınırı

7

Tur Lokasyonu

Fırsatlar

BUTİK MARDİN TURU

BUTİK MARDİN TURU

0.00 
İRAN TURU

İRAN TURU

0.00 
PARİS TURU

PARİS TURU

0.00